Friss hírek, információk

Februári programok a BME-n!

Kedves BME Család!Egy összefoglalópostban szeretnénk Titeket a Villanyfényes Bajnokság valamint BME FC programjairól.1. 2015 tavaszi bajnokságára, ha minden jól megy február 2-től nyitjuk meg a jelentkezést. A jelentkező csaptoktól függ, hogy mely csapatok estek ki, maradtak bent, vagy jutottak fel magasabb osztályba. Mivel minden félévben túljelentkezés van és "csak" 228 csapatot tudunk indítani, ezért a már megszokott algoritmusunk alapján rangsoroljuk a csapatokat. Figyelembe vesszük, hogy hány BME-s aktív hallgató játszik egy csapatban, az adott csapat melyik osztályban játszott előző szezonban, hány éve szerepel a csapat a bajnokságban, illetve a fair play minősítésüket. Ezeket szem előtt tartva nevezzetek majd.

2. Villanyfényes Terembajonkság kerül megrendezésre februártól. Mivel csak 32 csapatot tudunk elindítani, így előregisztráció lehetséges emailben. Lebonyolítás: február 14-től minden második szombaton minden csapatnak 2-2 mérkőzés. Egy csoportban 16 csapat, 1. és 2. osztály első évben.
Mérkőzések időtartama: 2x12 perc (egy szombaton a két meccs miatt 1 óra játék)
Csapatlétszám: 4 fős csapatok, villámkapussal! (egy csapatba minimum 6, maximum 12 játékos nevezhető)
Nevezési díj: 30 000 Ft/ szezon (BME hallgatók arányától függetlenül az első évben)
Díjazás: kupák, oklevelek és sportközpont utalvány a legjobb 3-3 helyezettnek.
További információk:
emailen: bmeteremfoci@gmail.com
teleofnon: 06305924976 (Imreh Balázs)

3. Futsal és Teqball oktatás testnevelési óra keretein belül. Lehetőségetek adódik felvenni a Futsalt. Ezt az órát neptunon tudjátok elérni, melyet Csernai Gábor többszörös válogatott futsal játékos és a jelenlegi BME Futsal csapataink edzője fogja tartani. Minden hallgatót szeretettel várunk az órán, mert ha tehetséges vagy, akár az NB2-es (remélhetőleg jövőre NB1-es) csapat tagja is lehetsz, de az egyetemi futsal csapatba is bekerülhetsz.

Gondolom sokan hallottatok az új magyar találmányról a Teqballról. Szerencsére igen nagy BME kötődése van, így a világom először a mi egyetemünkön indul Teqball oktatás! Szintén testnevelési óra keretein belül tudjátok felvenni. Az órát Teqball edzők fogják tartani, de olyan vendégek is lesznek az oktatáson, mint például a többszörös magyar válogatott Telek András.

https://www.youtube.com/watch?v=aJGyUh1Mp9k

4. Jótékonysági kezdeményezés: a Villanyfényes Bajnokság és a BME FC szervezésében egyetemi szinten fogunk tartós élelmiszert gyűjteni. 2500-an vagyunk az egyesületben, így ha mindenki részt vesz az akcióban sokat segíthetünk a rászorultakon. A Villanyfényes Bajnokság nevezési díján kívül csapatonként annyi konzervvel kell hozzájárulni a kezdeményezéshez, ahány játékos játszik benne (1 konzerv/játékos). Ezeket személyesen kell majd a gyűjtődobozba elhelyezni a nevezési díj befizetésekor, vagy a Bogdánfy pályákon kijelölt időpontokban. Az esemény mellé állt az egyetem is, így minden kollégiumban és pár egyetemi épületben is megtalálhatóak lesznek a BME FC által kihelyezett dobozok. Február közepééig fog tartani az akció, amit egy Futsal mérkőzés fog lezárni és ott fogjuk átnyújtani a reményeink szerint több ezer konzervet egy alapítványnak!

Hajrá BME!

Szerző: admin Utolsó frissítés: 2015-01-12 13:03:30
Vissza a hírarchívumhoz