Friss hírek, információk

BME FC - ELTE-BEAC 8-3 (3-1)

BME FC - ELTE-BEAC 8-3 (3-1)
A két egyetemi csapat csatáját rendezték egyedül a fővárosban a szerdai kupa fordulóban és azt gondolta az ember, hogy sokan lesznek kíváncsiak a találkozóra. Ehhez képest szinte üresek voltak a sorok. Előzetesen a BME számított az esélyesnek, de ennek ellenére a Kénoszt fiúk szerezték meg a vezetést egy gyors kontrából. Ezután a BME a kapuja elé szegezte ellenfelét, és a félidő alatt nem is nagyon engedte ki onnan. A vendégek szinte át sem jöttek a félpályán, nem tudták megtartani a labdát. A nyomás félidő derekára érett góllá, ekkor jött az egyenlítés. A vendégek a gól ellenére jó tartották magukat, míg kapusuk remekül védett, de a félidő végén már ő is tehetetlen volt és két újabb hazai találattal kialakult a 3-1*es állás a félidőre. 
Térfélcsere után nyomott tovább a BME, de sokáig nem esett gól, majd egy gyönyörű kontratámadás után szépítettek a vendégek a 30. percben, így újra nyílt volt a találkozó, de nem sokáig. A hazaiak megrázták magukat és két gyors találattal elhúztak, ami után a vendégek kissé összezuhantak. A hajrában már csak a gólarány volt a kérdés. Az utolsó másfél percben háromszor is megzörgették a vendég hálót. A vége 8-3, és sima BME siker. A hazaiaknál a játékos-edző, Csernai Gábor volt elemébe, aki egymaga öt gólig jutott. 
Az ELTE együttesének nem kell sokat várnia, hogy visszavághasson a vereségért. Mindössze kettőt kell aludni, ugyani pénteken ugyan itt újra megmérkőznek, csak már a bajnoki pontokért.

 

Forrás: futsal-hungary.hu

Szerző: admin Utolsó frissítés: 2014-09-26 12:03:45
Vissza a hírarchívumhoz