Friss hírek, információk

ELTE-BEAC Kupa

Csapataink az előző szezonban a Mafc színein belül szerepeltek mind a két osztályban. Egyéb okokból kifolyólag erre idén mar nem volt lehetőség. Így a tavalyi nb1-es illetve nb2-es keretből kellett idén egy csapatot kovácsolni, és az új egyesületet a BME FC -t megpróbálni vissza juttatni az első osztályba.
Várható volt, hogy az nb1-es bajnokságtól való visszalépés után lesznek játékosok akik magasabb szinten szeretnek jatszani ezt a játékot, mint a második liga. Ennek köszönhetően az nb1-es csapatból 5-en míg az nb2-es csapatból 6-an döntöttek a távozás mellett.
A játékosok mellett Marcos edzőnk is távozott Szombathelyre.
Egy új játékos érkezett a mar egyesült kerethez Hollauer Balázs személyében.

Az új keret augusztus elején kezdte a felkészülést, és szerettünk volna minél több edző mérkőzést játszani, ezért is nekünk fontos volt a részvétel az ELTE kupán. A torna maximálisan szolgálta a félkészülésünket, mert rengeteg dolgot tudtunk gyakorolni illetve kiderültek hiányosságaink is. Különösen értékes volt számunkra, hogy a mindhárom mérkőzésen különböző védekezési formákat kellett feltörnünk, így láthattuk mibe kell meg többet fejlődnünk.
Az a tény sem elhanyagolható, hogy csapatunk egyik legfiatalabb játékosa Kulik Renátó megtalálta góllövő cipőjét és gólkirály lett, reméljük a bajnokságra maradt meg benne pár gól..

Szerző: admin Utolsó frissítés: 2014-09-04 17:10:13
Vissza a hírarchívumhoz