Friss hírek, információk

BME Sportközpont
Kedves BME FC Tagok és Szurkolók, Családtagok és Barátok!
 
A BME Sportközpontban (1111 Budapest, Bertalan Lajos utca 4-6) beindulnak sportprogramjaink.
A héten a következő eseményekre várunk mindenkit nagyon nagy szeretettel:
 
Február 26-án este 20:30-tól a Schalke 04 – Real Madrid BL mérkőzést közvetítjük a sportközpont büféjében (Szalai vs C Ronaldo). Projektoros, nagy vásznas közvetítés, csapatépítés és találkozó a futsal és villanyfényes szervezőkkel. De a legfontosabb: bitang jó árak csak ebben az időtartamban és csak nektek. Árlista csatolva, olcsó a sör! Helyfoglalás érkezési sorrendben, de asztalfoglalás is lehetséges a 06 1 463 1320 –es telefonszámon lehetséges. Végre nyugodt helyen tudunk BL meccset nézni.
 
Március 1-én a BME Sportközpontban 10:00-tól Farsangi Sportfesztivált rendeznek. Az egész napos rendezvényen mindenféle ugra-bugrálás van (csatolva a program), azonban az este csúcspontja a BME FC szervezésében a 4+1-es szőrös labdás teremtorna. 12 csapat nevezését tudjuk elfogadni, a belépés egész napra a focitornán résztvevő játékosoknak 1500 Ft / fő. Ezért kondizhatsz, falra mászhatsz, ugra-bugrálhatsz stb. (még ingyen Red bullt is kapsz). Nevezni minimum 5 fős csapatokkal lehet, az első 3 helyezett díjazásban részesül. Nevezni Imreh Balázsnál tudtok a balazs.imreh@gmail.com címen, telefonszáma: 06 30 592 4976.
 
FONTOS! Keressük a BME FC egyéni olimpiai és nem olimpiai sportokban sikeresen szereplő tagjait. Ha 2013-ban bármilyen mérhető eredményed volt, akár csapatban, akár egyénileg országos vagy nemzetközi szinten, kérjük írj nekünk a balazs.imreh@gmail.com címre. Nem csak foci, hanem bármi más sporteredmény is számít, kérjük legkésőbb február 27 éjfélig jelentkezz. A jelentkezők között értékes italcsomagot sorsolunk ki!
 
Március elsejétől pedig készüljetek: útnak indul a Forever Cup. NÉGY MILLIÓ FT készpénz, KÉT MILLIÓ FT ajándék, az ország legnagyobb amatőr focitornája a Bogdánfy úti pályákon. MINDENKI ERRE KÉSZÜL. Részletek március 1. után a www.forevercup.hu –n vagy hívjátok Imreh Balázst a részletekért (06 30 592 4976).
Szerző: admin Utolsó frissítés: 2014-02-26 07:22:55
Vissza a hírarchívumhoz