Friss hírek, információk

Újabb hírek Komáromi átigazolásáról!

Egy jogi kiskaput kihasználva vitte el a MAFC egyik legnagyobb értékét a Berettyóújfalu, de vannak még további érdekességei is az ügynek.

A Mezei-Vill FC Berettyóújfalu leigazolta Komáromi Pétert, a MAFC-BME utánpótlás-válogatott teremlabdarúgóját. A Budapestifoci.hu megkereste Huszár Viktort, a NB I ötödik helyén álló fővárosiak elnökét, aki érdekes részletekkel szolgált az átigazolással kapcsolatban.

– Sok sikert kívánunk Komáromi Petinek, köszönjük az itt töltött időt. Mi tényleg szívből szurkolunk neki, támogattuk az útjában, hogy csak a futsallal tudjon foglalkozni – nyilatkozta Huszár Viktor. – Racionális döntést hozott. Reméljük, sosem felejti, hogy mikor és milyen helyzetben igazolt hozzánk, s hogy milyen tudást és emberséget kapott közegünktől, ahogy mi is megköszönjük alázatos munkáját és példamutató küzdeni tudását. Az átigazolási papírt viszont nem írtam alá. A jogi kiskaput kihasználva, nem korrekt, nem egyenes módon igazolja le a Berettyó a játékost. Számunkra ez újabb megerősítés, hogy a megfelelő értékrend, az életre tanítás nem pénz kérdése. Ezért kesernyés ez az át-nem-igazolás, hiszen félévkor egy előttünk lévő rivális a válogatott játékosunkat viszi el. Az ügyet lezártuk.

A Budapestifoci.hu úgy értesült, hogy a Komáromi amatőr státuszban szerepelt a MAFC-nál, így egy MLSZ-hez eljuttatott hivatalos kéréssel eligazolhatott a Berettyóújfaluhoz. A játékos nyilatkozatában hálás volt a klubnak, bár arra már nem volt képes, hogy az egyesületekre bízza a megegyezést, és korábbi kenyéradója profitálhasson a klubváltásból. A Berettyóval megkerülték a MAFC-BME-t a kiskapu kihasználásával.

A Budapestifoci.hu úgy értesült, hogy a MAFC-nál az érkezők oldalán képben voltak a Rákosmenti FC-ben szereplő Horváth-ikrek, akik végül a Dunakeszi Kinizsit választották.

– Az RFC ikreit figyeltük, még az NB II-ben is megnéztük őket a Bábolna elleni rangadón. Nagyon tehetségesek, s ahogy Komárominál, az ő esetükben is a forrófejű mentalitásuk helyett koncentráltabbak lennének a MAFC közegében. A Dunakeszi viszont gyorsabb volt, s lecsapott rájuk, mi most bánhatjuk, hogy két fiatal magyar srác a közvetlen riválisunkhoz igazolt. Sok sikert kívánunk nekik, és minden elismerésünk a Rákosmenti csapatáé, amiért ilyen klassz srácokat nevelt.

A klub kiszemeltjei között több tehetséges játékos van, ráadásul új érkezőről is beszámolt a klubelnök.

– Mészáros Dominiket figyeltük még az RFC-ből, illetve egy NB II-es élcsapat játékosát, akinek egyelőre nem árulnám el a nevét. Amennyiben úgy érezzük, hogy a mi fiataljaink is tudják pótolni a távozó Komáromit, nem akarunk mást igazolni. Azonban a tehetségek felkeltették figyelmünket, így és február végéig eldől, hogy csatlakozik-e valaki hozzánk, vagy sem. Örülünk annak, hogy az ifjú Ragadics Krisztián hamarosan csatasorba állhat, ő az Aramisból érkezik, utánpótlás-válogatott, és igen gólérzékeny, az eddigi edzésmunkája pedig remek. Hiányosságaival tisztában van, így ő várható az érkezők oldalán.

Forrás-budapestfoci.hu

http://www.budapestifoci.hu/tartalom/cikk/257820_kiskapu


Szerző: admin Utolsó frissítés: 2014-01-05 19:09:49
Vissza a hírarchívumhoz