Friss hírek, információk

Komáromi Péter az MVFC-nél folytatja!

Ahogy az lenni szokott, a holtszezon leginkább az átigazolásokról, a játékos keringőről szól. A csapatok próbálkoznak megerősíteni keretüket. Az elmúlt hetekben már hallani lehetett, hogy Komáromi Péter, a BME játékosa, a Berettyóújfaluhoz tart, és a hír már több mint kósza pletyka. A felek megállapodtak, így a játékos már ott kezdi a felkészülést. A debütálásra picit várni kell, hiszen az egyetemisták utolsó bajnoki és kupameccsén is a kiállítás sorsára jutott, így egy-egy meccses eltiltását kell letöltenie. 
Komáromi a Fradiban kezdte futsal pályafutását, ahol már 18 évesen tagja volt az NBI-ben bronzérmet szerző csapatnak. Innen a Vasashoz igazolt, majd a Csömör következett, ahonnan rövid időn belül az egyetemistákhoz igazolt tavaly télen. A mostani átigazolási időszakban több csapat is szerette volna a soraiban tudni, de ő Ráblékat választotta. A tehetséges játékos évek óta alapembere az U21-es válogatottnak, melynek a legutóbbi Visegrádi Négyek tornán csapatkapitánya is volt. Az elmúlt hónapokban meghívót kapott a nagyválogatottba is, de sérülések miatt kénytelen volt kihagyni. A január eleji Hollandia ellen készülő bő keretnek is a tagja, és amennyiben Sito mester úgy dönt, akár pályára léphet a Sittardban rendezendő barátságos mérkőzésen.

Turzó József, az MVFC Vezetőedzője: - Mióta - 3 éve- a Mezei Vill FC vezetőedzője vagyok, próbálom magyar játékosokkal megerősíteni csapatunkat, ehhez természetesen maximális partner Mezei József, elnök/tulajdonosunk. Persze nem könnyű ezt megtenni, mert nagyon kevesen kötelezik el magukat teljesen a futsal mellett. Komáromi Úr úgy döntött, megteszi ezt a lépést, és hozzánk igazol. Nagyon sok jót hallottam róla az elmúlt időszakból, -U21-es válogatottból, valamint Angulo barátom keze alatt is jól dolgozott, valamint különböző nem hivatalos forrásokból is. Persze óriási szerencsénk (remélhetőleg) volt, hogy nem kötötte szerződés előző klubjához, valamint hogy az őt csábító klubuk közül minket választott. Mint említettem, remélem, hogy megtaláljuk mindketten számításainkat egymásban, és Péter is olyan nyugalmat talál itt nálunk, melyben kiteljesedhet, és a következő időszakban csak a teljesítménye kerül előtérbe.

Komáromi Péter: - Amióta elkezdtem a futsalt, arra vágytam, hogy profi játékos lehessek. Ezért dolgoztam az elmúlt években. Rengeteget köszönhetek a BME-nek az elmúlt egy évért. Nagyon sokat fejlődtem itt, remekül is éreztem magam, de úgy éreztem, hogy azzal, hogy a Mezei-Villbe igazolhatok, újabb előre lépés a számomra. Egy nagyon jó csapatba kerülök, ahol tényleg csak a futsalra kell koncentrálnom, minden külső körülmény nélkül. Néhányan féltenek különböző dolgok miatt, de szeretném bebizonyítani, hogy jól döntöttem és tényleg tudok élni a mostani lehetőséggel.                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Forrás: futsal-hungary.hu

 

Szerző: admin Utolsó frissítés: 2014-01-04 08:22:43
Vissza a hírarchívumhoz