Friss hírek, információk

Csernai Gábor Értékel!

Csernai Gabit is megkérdeztük, hogy hogyan látja az idei szezont, beszélt az első és másodosztályról és a női csapatunkról is!

Ebben a szezonban eddig mind a három csapatunk úgy szerepel, ahogy azt a kezdéskor számítottunk. Talán egy kicsit az nb2-es csapatunk szereplése meglepetés, ugyanis a tavalyi szezonhoz képest 2-3 játékos maradt a többiek újoncoknak mondhatóak. Ezek a játékosok rövid idő alatt nagyon sokat fejlődtek és néha nagyon magas szintű futsal-t játszottak. Reményeink szerint megtudják tartani a rájátszást erő helyüket illetve formájukat, mert így bármelyikük helyet kaphat, akár az nb1-es csapatnál is.
Az nb1-es csapat szereplése a sok sérülés és egyéb megpróbáltatások miatt abszolút reálisnak mondható. A csapat fiatal átlagéletkora és gyors fejlődése miatt a rájátszásra már komoly eredmény elérésére is képes lehet. Erre minden esélyünk megvan, ha a sérültjeink felépülnek, és az eddig gyengébben teljesítők is magukra találnak, akkor realitássá válhat, ami eddig csak álom volt.
A női csapat szereplése abszolút papírforma, mert a játékosok nagy része eddig nem volt hozzászokva a pályán eltöltött időhöz, ezért reális a tabellán elfoglalt helyezésünk. Ha sokat dolgozunk, talán megcsíphetjük a felsőházi rájátszást érő pozíciót. Szerencsére a játékosok érzik és tudják, hogy mi kell a fejlődéshez, és ezen a megkezdett úton haladva előbb utóbb erős csapattá válhatunk.

Szeretném megköszönni a munkáját, a spanyol edzőnknek, Marcosnak, aki tudásával hozzájárul a BME futsal hír nevéhez, Bakos István kapus edzőnek, akinek kiemelkedő munkájának eredménye évről évre szembetűnő, és nem utolsó sorban elnökünknek, Huszár Viktornak, aki megteremti a lehetőségét annak, hogy az álmokból realitás lehessen. Köszönjük.

Boldog újévet BME FUTSAL CLUB!

Szerző: admin Utolsó frissítés: 2013-12-27 23:29:17
Vissza a hírarchívumhoz