Friss hírek, információk

Marcos a Szlovák válogatott élén

Mesterünk, Marcos Angulo a klub vezetőségével egyetértve január 1-től a Szlovák válogatott szövetségi kapitánya.

Angulo mester röviden a következőket mondta: "Szakmailag nagy kihívás ez a lehetőség, ezért is vállaltam el. Hálás vagyok Huszár Viktor Elnöknek és a BME Docler -nek, hogy megengedték, hogy elvállaljam, és együtt csináljam a két csapatot."

A naptárat úgy állítottuk össze a jövő évre, hogy Marcos minden mérkőzésen vezeti a csapatunkat, így a két munka nem fog ütközni egymással. Sőt, reményeink szerint gyümölcsöző lesz a kapcsolat. A szlovák szövetség már az őszi pozsonyi EB selejtezőn vendégül látta Angulo mestert és Huszár Viktor Elnököt. A magyar-szlovák futsal kapcsolatokat is erősíti ez a kapocs.

Huszár Viktor Elnök gondolataival zárjuk a közleményünket: "Marcos nagyon korrekt módon, előre jelezte a megkeresést, amit a Doclerrel egyetértve támogatott a vezetőség. Nekünk megtiszteltetés, hogy egy válogatott szövetségi kapitánya irányítja fiataljainkat. Természetesen fontos volt, hogy a versenynaptárakat szinkronizáljuk, de ez Pozsony közelsége miatt is hatékonyan sikerült. Marcossal folytatjuk a megkezdett utat, s tiszta szívből szurkolunk Neki, hogy sok remek sikert érjen el szövetségi kapitányként is."

Szerző: admin Utolsó frissítés: 2013-12-18 08:22:11
Vissza a hírarchívumhoz