Friss hírek, információk

Felemás péntek 13 - 6-6 az NB1-ben, 7-4 az NB2-ben

Péntek 13 - balszerencsés NB1-es döntetlen Csömörön, de győzelem az NB2-es rangadón!

NB1-es csapatunk izgalmas mérkőzésen 6-6-os döntetlent játszott Csömörön. A nagyon motivált hazai csapat 3-1-re vezetett, de a második félidőben sokkal koncentráltabban megfordítottuk a mérkőzést, s már 4-3 volt az állás. Azonban a játékvezetői ítéletek átírták a forgatókönyvet: Öreglaki Golyót még az első félidőben állították ki 2 furcsa sárgalap után, de a második félidőben Komáromi Peti második sárga lapja az év végi humormorzsákba is beférne. Természetesen hamarosan videóval is szolgálunk. A legtöbb esetben nem foglalkozunk a játékvezetéssel, de hála a kiállításoknak elfogytunk: Kertész sérülten, Golyó-Komáromi piros miatt, Sivák 5 sárga, Simi sérülés miatt nem volt. Így a letámadásunk sem működött.

A Csömört is dícséret illeti, mert harcosan játszottak, gratulálunk ezért Nekik is, az edzőcsere után mindenki bizonyítani akart. Mégis úgy érezzük, 2 pontot ott hagytunk Náluk, ami néha bizonytalan védekezésünk és tétovázásainknak tudható be. A játékvezetőket lassan minden csapat előveszi hétről hétre, ez elgondolkodtató, igaz, a mai meccs se volt egy könnyű találkozó, de pl: előnyszabályt adni annak a csapatnak, amelyik faultol (utána behúzótt fault tehát volt) az nem egyszerű tévedés, hanem a szabályok nem ismerete. A BME DA ezért úgy döntött, hogy egy különleges kezdeményezést fog felterjeszteni a játékvezetői bizottság felé, amiről hamarosan beszámolunk. Célunk, mint mindig, a magyar futsal fejlődése.

Ami viszont örömhír: NB2-es csapatunk behúzta a rangadót és 7-4-re diadalmaskodott a Cső vendégeként, ismerős pályán (Hauszmannban volt a meccs). Ezzel biztos második helyen várjuk az új évet, BRAVÓ fiatalok, ez bizony szép eredmény! S ki is az első? Az a Ferencváros, aki ellen hétfőn a kupában kell előnyt szereznünk. Mindenki jöjjön ki az ÉV utolsó hazai meccsére a Hauszmannba, december 16 20:30 !!!! Jössz és kész! HAJRÁ BME DOCLER AKADÉMIA!

Szerző: admin Utolsó frissítés: 2013-12-13 23:40:32
Vissza a hírarchívumhoz