Friss hírek, információk

Győzelem a Swietelsky-Haladás ellen!

A szombathelyi túránk jobbra nem is sikerülhetett volna!

Győzelem Szombathelyen! Csapatunk 6-3-ra diadalmaskodott idegenben, s a hosszú út a remek győzelemtől most nem tűnt még se olyan hosszúnak visszafele.

A góljainkban aktív szerepet vállaltak az U21-es válogatottjaink, Andorka 2, Kulik 1 gólt rámolt be Németh kapujába az első félidőben. Viszont az este kijött Fehér 'Kiki'-ből minden, ami már régóta benne volt: mesterhármassal döntötte el, hogy a hajrá BME az most szó szerint a hajrában durrant.

A 4. helyen vagyunk, de nem pihenhetünk meg. Szó szerint nem, mert az NB2-es csapatunk ugyan sima 13-4-es Villám elleni győzelemmel a 2. helyen van, de jön a nagy rangadó a Cső ellen pénteken, 6 pontos meccs. Pont akkor pénteken, amikor az NB1-ben nekünk a Rubeola ellen kell feltétlen a 3 pontért harcba szállni, hogy céljainkat elérjük. S amikor már mindenki lezárná az évet, még jön az utolsó nagy idei derbi: december 16-án este a Ferencvárost fogadjuk a kupában a Final Fourba jutásért. Otthon búcsuztatjuk az évet, csak a győzelem az elfogadható!

Izgalmas 7 nap következik, MINDENKI jöjjön buzdítani minket a Hauszmannba, szükségünk van rátok. Ez a 3 kívánságunk, 3 győzelem és +1 az NB1-es lányaink sikeréért :). Hajrá BME Docler Akadémia!

Szerző: admin Utolsó frissítés: 2013-12-09 23:52:18
Vissza a hírarchívumhoz