Friss hírek, információk

BME DA - Rákosmenti 6-1 - Csernai visszatért

Csernai Mester 2 góllal és gólpasszal tért vissza hosszú sérülése után!A végeredmény BME Docler Akadémia - Rákosmenti 6-1. Sivák, Máthé és Kulik góljai mellett a sérüléséből visszatérő Csernai Gábor 2 gólt lőtt, a meccs legjobbja lett. Hamarosan jön az összefoglaló is.

A meccsen a Rákosmenti legénység edzője nem ült a padon, de nem csak ő, hanem több játékos is hiányzott a keretből. Az eredmény sima hazai győzelmet mutat, de az újonc akár meg is nehezíthette volna a csapatunk dolgát. A válogatottal tartó Szeghy és Öreglaki mellett a sérült Simi, Komáromi páros hiánya is látszódott. Ráadásul a válogatott  fiaink (4 utánpótlás válogatottat is adtunk a hétvégén) közül Andorka és Kulik is fáradtan mozgott, látszott, hogy bennük volt a hétvége.

De akkor jött a nagy visszatérő Csernai, aki megnyugtatta a hazaiakat. Ez a meccs lehetett volna a végén 10-3 is, a Rákosmenti hitetlenségét könyörtelen módon lehetett volna kihasználni a hazai támadóknak.

Jövő héten irány Szombathely. Idén még utoljára találkozunk a Hauszmannban, jön a rangadó, a Ferencváros elleni hazai KUPA meccs. December 16-án este mindenki a Hauszmannba!

Papp Levente bemutatkozott az utánpótlás válogatottban, Apatini Márk pedig gólt is lőtt - nagyon örülünk és büszkék vagyunk, hogy fiataljaink a jövő futsal válogatottjának alap pillérjeit építik.

Hajrá BME Docler Akadémia!

Szerző: admin Utolsó frissítés: 2013-12-03 01:18:26
Vissza a hírarchívumhoz