Friss hírek, információk

Az élmezőnybe tartozunk

Komoly csatában döntetlen a Dunakeszi ellen!

A két nagyon fiatal és nagyon nagy tervekkel rendelkező csapat mérkőzött meg egymással, a végeredmény 3-3.

Az első játékrész nem hozott gólokat, mindkét csapatnak voltak helyzetei, de az igazi játékra a második félidőig várni kellett.

Már az első percben betalált Varga Csaba, így az eredmény a Dunakeszinek kedvezett. Hiába egyenlített ki hét percen belül Öreglaki Norbi, a soron következő két piroslap okozta emberhátrányban remekül játszottak a Kinizsi focistái és gyors egymásutánaban két gólt is tudtak szerezni Kun Gábornak és Tóth Gyulának köszönhetően, aki kapusként az egész pályát átívelve emelte a labdát a villámkapus taktikánknak köszönhetően üresen álló kapuba.

A meccsből már csak hét perc volt hátra és az ellenfél kiegészült. A Dunakeszi talán már el is könyvelte a három pontot, de precíz, intelligens játékunknak és Kertész Gergő és Fehér Krisztián góljainak köszönhetően az eredmény ismét döntetlen volt.

A meccsről a Futsal-Hungary és a Budapestifoci.hu is írt összefoglalót, hiszen a Gabányi csarnokban a hét rangadóját játszották. A győztes egészen a második helyig feltornázta volna magát a tabellán, megelőzve a Mezei-Villt és az Aramist is. A döntetlen senkinek nem kedvezett, ez pedig érződött a meccsen is. A bírókra bár sok panasz érkezett, a meccsre valóban a parázs hangulat volt jellemző. 

A következő meccsünket a Debrecen otthonában játszuk. Idehaza pedig két hét múlva a Szegedet fogadjuk. A győzelem ezeken a meccseken minimum. A következő tétmérkőzésre novemberig kell várni, hiszen 11-én az Aramist fogadjuk. November amúgy is egy igazi helyosztó hónap lesz nekünk, hiszen az Aramis mellett a Berettyóújfaluval és a Győrrel is megmérkőzünk. A Dunakeszi ellen mutatott játék bizonyítja, hogy a felsőházba tartozunk és innentől minden meccsünkön a dobogós helyezésért játsszunk.

Hajrá BME!

Lapszemle:

http://www.futsal-hungary.hu/v003/versenyrendszer.asp?p_menu=p003_102&p_lepes=0&p_foprogram=3&p_alprogram=1&p_hir_kod=4993

http://www.budapestifoci.hu/tartalom/cikk/252851_bator_taktikaval_veretlen_a_mafc

http://www.budapestifoci.hu/tartalom/cikk/252853_az_mlsz_nek_uzent_a_spanyol_edzo

http://youtu.be/sFOu4cC0K2M

Szerző: updatebme Utolsó frissítés: 2013-10-16 12:17:43
Vissza a hírarchívumhoz