Friss hírek, információk

A nehezén túl vagyunk

Listavezetők ellen játszottak a lányok és a másodosztályú fiúk egyaránt. Mindkét meccsen a papírforma bejött, így a mérleg kettőből kettő vereség.

A fiúk a Ferencváros patinás csapatát fogadták az Építők sporttelepen, ami mindkét csapatnak szinte hazai pálya. A Fradi nem tervez hosszan az NB II.-be tartozni, ennek megfelelően egy remek csapattal találtuk szembe magunkat.
A vezetést két perc után magunkhoz tudtuk ragadni, mutatva ezzel, hogy nem ez lesz a fradisták legegyszerűbb meccse a szezonban, Apatini Márk talált be.

A válaszra nyolc percet kellett várni, amikor a zöldmezes válogatott Karacs Dániel talált be a kapunkba. Ez a gól meghozta az étvágyukat és öt perc elteltével jött is a következő találat, amit Bogár Krisztián jegyzett.

Apatini rúgta csapatunk második gólját, amivel az eredmény ismét egyenlő volt. A kiegyensúlyozott állás még az első félidőben megborult, hiszen Balán Gábor két perccel a szünetet jelző sípszó előtt csapatához ragadta a vezetést.

A második félidő ismét BME sikert hozott, hiszen Weimann Richárd a mérkőzés 22. percében betalált. A döntetlent nem tudtuk megtartani, Karacs Dániel ismét talált egy gólt, ezzel beállítva a 3-4-es végeredményt.

A lányok meccse már nem hozott ekkora izgalmakat. Bár az első gólt mi szereztük, hála Pintér Orsinak az ezt követő hetet már az Astra. Örömre ad azonban okot, hogy ennél kevesebb gólt még senki nem kapott a kiskunfélegyházi csapattól. A bajnokság negyedik helyén állunk jelenleg, úgy, hogy az ELTE csapatát leszámítva mindenkinek eggyel több játszott meccse van.

Mindkét csapatnak ez volt a szezon legnehezebb meccse, a vereség belefér, lehet tovább folytatni az eddigi szép menetelést!

Hajrá BME!

Szerző: updatebme Utolsó frissítés: 2013-10-14 17:07:15
Vissza a hírarchívumhoz