Friss hírek, információk

Munkás győzelem a női csapatban

A bajnokságba egy forduló késéssel belépő női csapatunknak nagy szüksége volt a hazai három pontra, hogy továbbra is biztos tagja legyen a tabella felső felének. 

Molnár Zsófiának, a 39. perc 58. másodpercében értékesített kisbüntetőjének köszönhetően 3-2 arányban legyőztük az eddig menetelő DVTK csapatát! 

Zsófi a meccs első gólját is magára vállalta, ezt remek akcióból,hidegvérű befejezéssel szerezte a hatodik percben. Az ellenfél még az első félidőben egyenlített, így tiszta lappal kezdhettek a játékosok a második játékmenetbe. Ott viszont elszabadult a pokol. A DVTK játékosai három sárga lapot is összeszedtek, faultra fault volt a válasz. Egészen a DVTK vezetést érő góljáig ('32). A meccsen ekkor tűnt úgy, hogy a borsodi gárda fölénk tud kerekedni, de ez az állapot alig tartott egy percig. Fábián Dóra szépségdíjas lövése kötött ki a hálóban a harmincharmadik perc közepén.

A döntetlen senkinek nem volt elég, a győzelemért folyó harcban szerencsére sérülés nem történt, pedig mindkét alakulat tett érte rendesen. A pálya hangulata a lelátóra is átragadt, a szurkolók közül többen a tettlegesség talajára terveztek lépni, de végül semmi sem történt.

A szerencsés végkifejlet is ennek a élet-halál harcnak volt köszönhető. Az egyik különösen felfokozott hangulatban védekező DVTK játékos, mit sem törődve addigi öt figyelmeztetésükkel rúgta fel hátulról egyik játékosunkat. Amit a játékvezető természetesen hatodik hibaként kisbüntetővel jutalmazott. A korábban már említett Molnár Zsófia pedig ezt értékesítve állította be a számunka oly kedves végeredményt!

Így a csapat két meccsből kettőt megnyerve áll a bajnokság harmadik helyén, a harmadik forduló után a többieknél eggyel kevesebbet játszva!

Gratulálunk lányok!

Szerző: updatebme Utolsó frissítés: 2013-09-22 11:50:33
Vissza a hírarchívumhoz