Friss hírek, információk

Győzelem az NB1 nyitányán - videó összefoglaló

A BME Docler Akadémia győzelemmel kezdte meg az NB1-es küzdelmeket. A Rákosmenti FC csömöri ideiglenes otthonában, 9-2-re sikerült nyernünk.

Az első félidőt remekül kezdtük, Öreglaki "Golyó" fél perc alatt becsúszva beköszönt. S 3-0-ig meg sem álltunk, Sivák okos szabadrúgása és Kertész Geri lökete túlzottan is megnyugtatott minket, mert egy eladott szöglet utáni kontrából visszajött a meccsbe a Rákosmenti. A félidő végéig még rengeteg ziccer kimaradt, szerencsére, az ellenfél bosszúja elmaradt.

A második félidőben viszont lassan, okosan játszva felörőltük az újonc RFC-t. Okos szabadrúgás kombináció, kontra gól, szép egyéni megmozdulások után még az is belefért, hogy egy szép fejes gólt elviseljünk az ellenféltől. A szavak helyett beszéljen az összefoglaló videó:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Xd4kMy5jE48

A forduló többi eredménye: a DEAC 12-1-es vezetése nagy meglepetés a Szeged ellen és soron következő ellenfelünk a Szombathely pedig 4-1-re is vezetett a bajnok Győri ETO ellen, mégis 5-4-re kikapott. Izgalmas bajnokság van kilátásban. Így 2. helyen vagyunk a tabellán, soha rosszabb kezdést, sőt, csak eggyel jobbat.

Szeptember 9.-én pedig itthon játsszuk az első meccset - ÉRDEMES megnézni a Csapatunkat! Mindenki a Hauszmannba! Marcos Angulo győzelemmel nyitott, Csernai mester és Dr. Varró Dani közreműködésével megérdemelten nyertünk.

Szerző: admin Utolsó frissítés: 2013-08-30 15:22:04
Vissza a hírarchívumhoz