Mérkőzés beszámolója


2014-01-27 20:30 (17. forduló)
BME Docler Akadémia DEAC Futsal Club 2 - 1

MAFC-BME DOCLER AKADÉMIA - DEAC FUTSAL KLUB 2-1 (1-0)

 Budapest, MAFC Sportcsarnok, 50 néző.

Játékvezetők: Kovács G., Horváth Z., Czene-Joó Á.

BME: Tyukász - Öreglaki, Andorka, Sivák,Kertész

Cserék: Laucsek, Kulik, Szeghy, Csernai, Ragadics, Fritz, Rajnay, Apatini

Vezetőedző: Marcos Angulo

DEAC: Szalánczi - Angyalos, Kiss A., Nagy Imre, Fekete.

Cserék: Végső, Fábri, Tar, Juhász B., Kerti, Varga D.

Vezetőedző: Darányi Antal

Gól: Rajnay (7.), Szeghy (22.), ill. Fekete (21.)

Sárga lap: Kiss A. (27.), Fekete (38.)

 

A mérkőzés előtt abban bízhattunk, hogy a csapat tudja hozni azt a játékot, amit az ETO ellen. Nehézkesen kezdtünk de a 7.percben Rajnay Gabi-nak sikerült megszerezni a vezető találatot, ami egyben az első félidő egyetlen találata volt. Fordulás után az első percben egyenlíteni tudott a DEAC, de 1 perc múlva Szeghy Szabi betalált, és ezzel beállította a végeredményt. A folytatásban voltak lehetőségek mind a két oldalon, de gól már nem született, pedig a vendégek 15mp-el a vége előtt kisbüntetőt végezhettek, azonban Szalánczi kapus elhibázta.

Marcos Angulo: - Számunkra ma a legfontosabb a három pont megszerzése volt, hogy a felsőházban tudjunk maradni. Nem játszottunk jól, de nyertük, és ez a lényeg. Pénteken megyünk Szegedre, ahol szintén egy nagyon nehéz meccs vár ránk.

Darányi Antal: - Nem érdemeltünk vereséget ezen az estén. Több helyzetünk volt, mint a hazaiaknak, de ők jobban sáfárkodtak vele. Az első gólt nem is helyzetből kaptuk, míg a másodiknál igen nagy szerencséjük volt, de ők két gólt szereztek, míg mi csak egyet, de hát ilyen a futsal. Rossz helyzetkihasználásunknak köszönhetjük a vereséget.