Mérkőzés beszámolója


2013-10-07 18:30 (4. forduló)
1. Futsal Club Veszprém BME Docler Akadémia 3 - 3

1. Futsal Club Veszprém-MAFC BME Docler Akadémia 3-3 (1-2)
Március 15. utcai sportcsarnok, 400 néző. Vezette: Kovács (Herbály, Makk).

Veszprém: Reveland - Finta, Tar, Boromisza G., Vas. Csere: Tatai, Boromisza D., Marton, Szabadfi, Weisz, Gulyás. Vezetőedző: Madarász János.
MAFC: Laucsek - Öreglaki, Andorka, Sivák, Szeghy. Csere: Tyukász (kapus), Simon, Fritz, Fehér, Komáromi, Kulik, Kertész. Vezetőedző: Marco Angulo.
Gólszerzők: Boromisza D (15., 30.), Boromisza G. (40.), ill. Öreglaki (7.), Sivák (15.), Kertész (40.).

A találkozó elején a vendéglátó csapaton nagyon látszott, hogy igen is meg akarnak fogni mindet, hogy ezzel s bizonyítság, hogy velük is kell számolni még a tabella élén, illetve a bajnokságban is. A mérkőzés számunkra úgy kezdődött, ahogy mi akartuk, számos helyzethez jutottunk, de gólt csak egyet sikerült szerezni: Öreglaki Norbi talált be Szeghy Szabi passza után. Ezután egy szerencsétlen helyzetből egyenlíteni tudott a Veszprém. Ezzel együtt gyűlt össze a hat szabálytalansága az ellenfélnek, a tízméterest sikeresen értékesítette Sivák Péter. A félidő így 2-1-es BME sikerként volt elkönyvelhető. A második játékrészben a vendéglátó csapat letámadott és egy ártalmatlannak tűnő sarokrúgásból ismét egyenlíteni tudtak. A meccs nagy részében a mi brigádunk játéka volt támadóbb, sok helyzetet ki is alakítottunk, de a veszprémi kapus jól állta a sarat.

Az utolsó percben szerezte meg a vezetést Kertész Gergő. Ennek köszönhetően az ellenfél kapusát felhozva öt a négy elleni játékkal próbálkozott. Ahogy az eredmény mutatja, sikeresen. Tizennégy másodperccel a gólunk után ismét egyenlő volt az eredmény, ami a mérkőzés végeredménye is volt egyben. Tehát 3-3 lett a vége.