Mérkőzés beszámolója


2013-04-22 20:15 (5. forduló)
MAFC BME Docler Akadémia Üllő FC Cső-Montage 6 - 1

MAFC BME Futsal Docler Akadémia 6-1 (4-0) Üllő FC Cső-Montage

BME DA: dr. Varró; Öreglaki; Sivák; Kertész; Fritz; Cserék: Fuartes; Kulik; Fehér; André; Füzy; Andorka; Csernai;

Cső-Montage: Molnár; Szalay; Erdős; Magyar; Simon; Cserék: Takács; Klacsák; Mezőfalvi; Dobos; Soltész; Breuer; Laucsek

Góllövők: Öreglaki (1’); Kertész ( 7’; 17’); Fehér (13’); Csernai (20’); Füzy (39’); illetve: Simon (31’);

Az alsóházi rájátszás első két helyezettje játszott egymás ellen, így aki nyer, az nagy lépést tehet a biztos bentmaradásért. Mind a két oldalon akadt hiányzó. Nálunk Komáromi, míg a vendégeknél Simon Ádám tölti eltiltását.

Jól kezdtünk, Öreglaki révén már az első percben megszereztük a vezetést. A folytatásban is mi domináltunk, ami a gólokban megnyilvánult, tovább tudtuk növelni az előnyünket. Előbb Kertész Gergő, majd Fehér Krisztián talált be, majd a félidő hajrájában ismét Kertész volt eredményes. A szünetre megnyugtató, 4 gólos előnnyel mehettünk.

A fordulás után a mérkőzés ott folytatódott, ahol abbamaradt, az Üllőiek vészkapusos játékkal próbálták meg behozni a hátrányukat, azonban még a második félidő első percében Csernai Gábor talált be. A Cső csapatának akadtak helyzeteik, de nem sikerült őket értékesíteni. A gólcsend a 31. percben tört meg, ekkor Simon Zsolt talált be, ezután is tovább támadtak, de több gólt már nem sikerült szerezniük, ellenben velünk. Az utolsó percben Füzy talált be, beállítva a 6-1-s végeredményt.

Ezzel nagy lépést tettünk az osztályozó elkerüléséért.

Öreglaki Norbert, BME DA: Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, hiszen már az első perben vezetést tudtunk szerezni. Ezek után a csapat végig a kezében tudta tartani a meccset, amit úgy gondolom ilyen arányban is megérdemelten nyertünk meg. A helyzetkihasználásunk is jónak mondható volt, hiszen szinte minden nagy ziccerből gólokat rúgtunk. Nagyon örülünk, de nem elégszünk meg ezzel, mivel pénteken egy nagyon fontos mérkőzés vár ránk, ahol szeretnénk behúzni a három pontot.

Jávor István, Cső-Montage: Debrecenbe még lusta, jóllakott oroszlánként, erre a mérkőzésre pedig már remegő nyusziként érkeztünk… Ebből még baj is lehet.