Mérkőzés beszámolója


2013-03-04 20:15 (1. forduló)
MAFC BME Docler Akadémia Rubeola FC 5 - 3

MAFC BME Futsal Docler Akadémia 5-3 (4-1) Rubeola FC

 BME DA: Fuartes; Öreglaki; Andorka; Kertész; Csernai; Cserék: Gremsperger; Kulik; Fehér; Komáromi; Füzy; Munkácsi

Rubeola: Lakos; Tősér; Horváth B.; Tihanyi; Varga Cs.; Cserék: Horváth G.; Tvaruska; Érsek; Hosszú; Maruzsi; Fülep; Vadászi;

Góllövők: Fehér (6’); Csernai (14’; 19’); Andorka (15’); Komáromi (40’); illetve: Öreglaki (öngól 13’); Kertész (öngól 23’); Hosszú (29’);

Csapatunk hetek óta kiváló formát mutat, és ez végre eredménnyel is párosult, így nem volt meglepő a Hali elleni siker. A kérdés továbbtart-e a lendület. Amennyiben igen, nehéz percek várnak a Csömörre. Az egy hónappal ezelőtti találkozón döntetlen lett a végeredmény, így kiélezett csata várható, ahol jelenleg mi vagyunk az esélyesebbek.

Már az első perctől kezdve mind a két oldalon voltak helyzetek, szerencsére mi találtunk először, egy kipattanó lövést fejelt az ellenfél kapujába Fehér Krisztián. Azonban egy szögletrúgást követően a saját védőnkről pattant a kapunkba a labda, így sikerült kiegyenlítenie a Csömör csapatának. Azonban ez nem tartott sokáig, egy perc múlva a bal szélen induló Andorka Kristóf adta középre a labdát, amit Csernai Gábor rúgott a már üres kapuba (2-1), majd szinte rögtön ezután egy szögletrúgást követően Andorka Kristóf szerezte meg a harmadik gólunkat. A továbbiakban több nagy helyzetünk is kimaradt, nem egyszer találtuk el az ellenfél kapuját, gólt csak az utolsó percben kisbüntetőből Csernai Gábor állította be a félidei eredményt.

A második félidőt a Rubeola együttese kezdte jobban, a harmadik percben sikerült megszerezniük a második góljukat, amikor egy középre adott labdába egy védőnk ért bele rosszul, és pattant róla a hálónkba a labda. A továbbiakban megint mind a két oldalon voltak helyzetek, de a következőre megint a Csömöriek értek el találatot, így 4-3-ra módosították az állást. Ekkor kijöttek vészkapussal, amiből mi jöttünk ki jobban, ugyanis Fülep Norbert kézzel állította meg az üres kapura tartó labdát, így kiállították és emberfölényben játszhattunk a továbbiakban. Azonban a kisbüntetőt nem sikerült érvényesíteni, de még ezzel nem volt vége a mérkőzésnek, az utolsó percben egy kontrából Komáromi Péter szerezte meg az ötödik, és egyben utolsó gólunkat. Így 5-3-ra legyőztük a Rubeola csapatát, és ezzel elkerültünk az utolsó, kieső helyről!

Csernai Gábor: Sajnos a mérkőzés vége egy kicsit nyögvenyelősre sikerült, 4-1nél úgy tűnt, hogy már hamarabb eldől a mérkőzés, de aztán visszaengedtük a játékba az ellenfelünket, igazság szerint egy értékelhetője van a mai napnak, az, hogy nyertünk.