Mérkőzés beszámolója


2013-03-18 18:30 (2. forduló)
FC Veszprém MAFC BME Docler Akadémia 4 - 5

FC Veszprém 4-5 (2-1) MAFC BME Futsal Docler Akadémia

 

BME DA: Gremsperger; Sivák; Máthé; Kertész; Csernai; Cserék: Komáromi; Kulik; Fehér; Füzy; Andorka; André; dr. Varró

Veszprém: Varga; Bényi; Tatai; farkas; Molnár; Cserék: Kasza; Finta; Leitold; Bakay; Szabadfi; Marosvölgyi; Pálfi

Góllövők: Csernai (1’); Fehér (21’); Füzy (22’); Máthé (24’); Sivák (29’); illetve: Tatai (10’; 33’); Molnár (12’; 25’);

 

A hétfői napon lejátszott mérkőzésünket némileg zavarta, hogy az azt megelőző hétvégén igazi ítéletidő uralkodott, ami kérdésessé tette utazásuk körülményeit. Ezúton is köszönöm a csapat mellett dolgozó kollégáim odaadó munkáját, amellyel próbáltak minden lehetséges forrásból beszerezni információkat, hogy utazásunk biztonságos körülmények között tudjon megvalósulni.
Nos, a mérkőzésre a múltbéli pár forduló formáját tekintve esélyesként érkeztünk, amit az első pár percben be is igazoltunk. Előnyre tettünk szert, amit sajnos a mérkőzés folyamán az ellenfél ledolgozott, majd okozott némely esetben olyan fejfájást, amit ilyen kezdés után egyáltalán nem vártam. A mérkőzés végére, ha izgalmak közepette is, de sikerült soraikat rendezni, s a mérkőzést, esélyeshez méltóan, győzelemmel zárni. A hajrá heteiben, nagyon fontos 3 pontot szereztünk, amire igen csak szükségünk lesz a végelszámolásban. Kiemelném, hogy az eredmény értéke azért nagyobb a csapat életben, mert ilyen, vagy hasonló mérkőzéseken vesztesként hagytuk el a pályát a bajnokság első etapjában. Az utóbbi hetek legnagyobb sikere, hogy a játékosok igazi csapatként működnek, ami már eredményekben is megmutatkozik, elnökünk és támogatóinak legnagyobb örömére. Kimondható, hogy az új játékosok beilleszkedése jól sikerült, külön köszönöm szakmai igazgatónk Csernai Gábor munkáját, aki mind az integrációs folyamatban, mind az egységes csapatjátékban rengeteget segít. Sikeres folytatást várok, a szünet, ami most következik, még sikeresebbé teheti a következő hetekre való felkészülésünket.

Hajrá BME!