Mérkőzés beszámolója


2013-02-18 20:15 (21. forduló)
MAFC BME Docler Akadémia Újszegedi TC 3 - 3

MAFC BME Futsal Docler 3-3 (0-2) Akadémia Újszegedi TC

 

BME DA: Fuartes; Öreglaki; Sivák; Máthé; Andorka; Cserék: Kertész; Kulik; Fehér; Komáromi; Csernai; Munkácsi; Papp

 

Haladás: Tombácz; Trucz; Puskás; Takács; Hernády; Cserék: Béry; Bilic; Fülöp; Koncz; Lázár; Juhász I.; Pataki

 

Góllövők: Öreglaki (22’); Fehér (27’; 28’); illetve: Juhász I. (5’; 24’); Koncz (20’)

Szerettünk volna meglepetést okozni, bár a papírforma szerint nem mi voltunk az esélyesek.
Az UTC már az ötödik percben megszerezte a vezetést Juhász Imre révén, aki egy kipattanó labdát értékesített, ám ettől nem zuhantunk össze, egyre több veszélyes támadásunk volt, és ezzel egyidejűleg gyűltek a vendég faultok is. Mindkét csapatnak több nagy helyzete is volt, de a második gól csak az első játékrész utolsó percében született, amikor egy kapuskiadást követően Koncz fejelte a kapunkba a labdát. Így ahelyett, hogy sikerült volna kiegyenlítenünk kétgólos hátránnyal mehettünk az öltözőbe.

A második félidő gyors gólváltással indult, Öreglaki Norbert labdaszerzése utáni egyéni akciója után egy szögletet követően ismét Juhász helyezkedett jól (3-1). Azonban nem adtuk fel, sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, aminek meg is lett az eredménye, egy perc leforgása alatt Fehér Krisztián volt kétszer is eredményes, és így kiegyenlítettünk. A hátralévő időben mindenáron megpróbáltunk gólt szerezni, ami azonban nem sikerült, hiába próbálkoztunk vészkapusos játékkal, csak a kapufáig sikerült eljutnunk. Így maradt a pontosztozkodás.

Brinszky Adrián: Az alapszakasz küzdelmei számunkra befejeződtek. Amennyiben a bajnokság felsőházi rájátszásában, s a kupa négyesdöntőjében nagyobb elvárásaink vannak, ennél nívósabb futsalt kell játszanunk. A mai mérkőzésen reális eredmény született. Nem érdemeltünk győzelmet, amiért lelkes, motivált ellenfelünk is nagyon sokat tett, sok sikert kívánok nekik további szereplésükhöz.