Mérkőzés beszámolója


2013-01-21 20:15 (18. forduló)
MAFC BME Docler Akadémia Rubeola FC 5 - 5

MAFC BME Docler Akadémia 5-5 (3-3) Rubeola FC

BME-DA: Gremsperger; Öreglaki; Sivák; Szabó Z.; Munkácsi; Cserék: Varró; Andorka; Kertész; André; Fehér; Hegyi;

Rubeola: Horváth G.; Tősér; Tihanyi; Horváth; Varga Cs.; Cserék: Smeló; Vadászi; Érsek; Fülep; Tvaruska; Lakos; Hosszú

Góllövők: Sivák (7’; 8’; 36’); Munkácsi (8’); Fehér (24’); illetve Hosszú (4’; 5’; 34’); Tihanyi (13’); Varga Cs. (29’)

Ősszel Rubeola győzelem született egy sok lappal tarkított mérkőzésen, így még inkább szerettük volna megmutatni, hogy mi vagyunk a jobbak.

Nem kezdtük jól a mérkőzést, már az ötödik percben 2-0-ra vezetett a Rubeola csapata. Azonban sikerült 2 perc leforgása alatt 3 gólt szereznünk, és így fordítani a meccs állásán, az első kettőt Sivák szerezte, először a hatoson belülről, éles szögből csavarta a labdát az ellenfél hálójába, majd egy félpályán szerzett labdát lőtte el a kapus mellett. A harmadik gólunkat Munkácsi szerezte, az ellenfél egy újabb eladott labdájának köszönhetően. Sajnos nem kellett sokat várni, míg mi is hibáztunk, amit a csömöriek ki is használtak, így megint egyenlő volt az állás. A félidő maradék 7 percében bár több helyzet is volt mind a két oldalon, de gól nem született, ami többek között a kapusunknak volt köszönhető, aki egy büntetőt is kivédett.

A második félidő negyedik percében az újonc fehér Krisztián szerezte meg első találatát csapatunk tagjaként, így megint nálunk volt az előny. Azonban a félidő közepén egyéni hibáinkból sikerült a Rubeola csapatának kiegyenlíteni, majd vezetést szerezni. Ezzel még nem volt vége a meccsnek, négy perccel a vége előtt kis büntetőhöz jutottunk, amit Sivák már rutinosan érvényesített, és ezzel be is állította az 5-5-ös végeredményt.

Csernai Gábor: Hihetetlen hogy egy ilyen fontos mérkőzésen is tudtunk ilyen rosszul kezdeni, szerencsére sikerült hamar magunkra találni és megfordítani az eredményt. A mai napon a játék összes elemében az ellenfelünk fölé nőttünk mégis csak egy pontot szereztünk, ez már nem az első ilyen mérkőzésünk ebben a szezonba. Amíg ezeket nem nyerjük meg nehéz lesz a bennmaradás.