Mérkőzés beszámolója


2013-01-14 20:15 (17. forduló)
MAFC BME Docler Akadémia ETO Futsal Club 4 - 10

MAFC BME Docler Akadémia 4-10 (3-6) ETO Futsal Club 

BME-DA: Varró; Öreglaki; Rajnay; Szabó Z.; Munkácsi; Cserék: Csernai; Gremspreger; Máthé; Andorka; Fritz B.; Kertész; Barabás

ETO: Matkovics; Calvo Rodrigues; Da Rocha; Szeghy; Lódi; Cserék: Bárdosi; Harnisch; Dróth; Dos Santos Martins; Garrido Luque; Horváth; Balázs;

Góllövők: Máthé (4’); Rajnay (11’); Dos Santos-öngól (15’); Öreglaki (29’); illetve Szeghy (1’); Da Rocha (2’); Calvo Rodrigues (3’; 17’; 32’); Harnisch (6’; 39’); Garrido Luque (8’; 37’); Rajnay-öngól (22’)

Szerettünk volna meglepetést okozni az ETO csapatának, de sajnos ez nem jött össze. Európa egyik legjobb csapatától nem szégyen a vereség, viszont sajnos nem sikerült kideríteni, miért is azok, ez pedig maximálisan a mi hibánk. A tegnap mutatott játékkal nem érdemeltük meg, hogy szorosabbá tegyük az eredményt, amire egyébként lett volna lehetőség.

A meccs legelején mindkét oldalon volt egy-egy gyors ziccer, amit se nekünk se az ellenfélnek nem sikerült érvényesíteni, azonban még az első percben megszerezte a vezetést az ETO Szeghy Szabolcs révén.  És 3 percen belül szereztek még két gólt. A negyedik percben Máthé András találatával megszereztük az első gólunkat. Ezek után viszont megint az ellenfél volt sikeres kétszer is. A félidő közepén sikerült rendesen felállnunk, aminek meg is lett az eredménye, négy perc alatt két gólt szereztünk.  Azonban még a félidő vége előtt sikerült megszereznie az ETO-nak a hatodik góljukat, így a félidő 3-6 lett.

A második félidő elején megint az ETO örülhetett először, majd a félidő közepéig nem is született több találat, amikor is megszereztük negyedik találatunkat. A félidő második felében még három gólt szerzett a győri egyesület, így a vége 4-10 lett.

Csernai Gábor: A mérkőzés első 6 percében mi sajnos nem voltunk fenn a pályán  így ellenfelünk könnyedén rúghatott 5 gólt ezzel szinte eldöntve a mérkőzés kimenetelét. Hiába rúgtunk 4 gólt a Győrnek, ami ebben a bajnokságban idáig a legtöbb amit kaptak, elképesztő  védekezési hibáknak köszönhetően nem tudtunk egyenrangú ellenfelei lenni Európa egyik élcsapatának.