Mérkőzés beszámolója


2012-12-17 19:30 (15. forduló)
Üllő FC Cső-Montage MAFC BME Docler Akadémia 3 - 1

Üllő Cső-Montage 3-1 (1-0) MAFC BME Futsal Docler Akadémia

 

BME DA: Varró; Rajnay; Öreglaki; Sivák; Szabó Z.; Cserék: Papp; Csernai; Andorka; Munkácsi; Kertész; Hegyi

Üllő: Laucsek; Takács M.; Simon; Krizbai; Szalay; Cserék: Mezőfalvi; Magyar; Erdős; Póta; Klacsák; Breuer; Wimmer

Góllövők: Krizbai (11’); Szalay (23’); Takács M. (33’); illetve: Csernai (37’)

 

A célunk természetes a győzelem volt, és mivel a 4. fordulóban 6-4re győztük le a Cső-Montage csapatát nem is tűnt lehetetlennek a feladat.

Az első perctől kezdve mi támadtunk többet, nem egy nagy helyzetünk volt, de sajnos ezekből nem sikerült betalálnunk az ellenfél hálójába. Ezzel szemben az Üllőik a 11. percben jegyezhették az első találatukat. A játék képe ezután se változott, rendre dolgoztuk ki a helyzeteinket, de gólt nem sikerült lőnünk, ellenben a kapufát nem egyszer eltaláltuk.
A félidő végére lelassult a játék, az utolsó 5 percben már a kapusokig is ritkán jutott el a labda.

A szünet után megint felpörgött mind a két csapat, és bár megint mi birtokoltuk a többet a labdát, és nekünk voltak a nagyobb helyzeteink, gólt az ellenfél szerzett, a félpályán szerzett labda után hárman indulhattak egy védő ellen, amit ki is használtak. Egyre elkeseredettebben küzdöttünk, ami nem segített a befejezéseknél. Így a félidő közepén megint az Üllőiek örülhettek, amikor egy szögletből megszerezték a harmadik góljukat.

Ezután Sivák húzta magára a megkülönböztető mezt, így emberfölényben támadhattunk, aminek bár nem könnyen, de meglett az eredmény, három perccel a mérkőzés vége előtt Csernai Gábor neve is kikerülhetett az eredményjelzőre. A góltól erőre kaptunk és kíméletlenül ostromoztuk az üllőiek kapuját, de sajnos gólt már nem sikerült szereznünk, így az állás maradt 3-1.

Csernai Gábor: Nehéz egy ilyen mérkőzés után értékelhetőt mondani. Aki végignézte a mérkőzést az láthatta, hogy nagyon nagy bajban vagyunk. Remélem hamar sikerül megtalálni a kiutat, talán jókor jön most ez a kis szünet, és megújulunk januárra.