Mérkőzés beszámolója


2012-12-03 18:30 (13. forduló)
FC Veszprém MAFC BME Docler Akadémia 2 - 2

FC Veszprém 2-2 (1-2) MAFC BME Futsal Docler Akadémia

 

BME DA: Varró; Csernai; Öreglaki; Sivák; Szabó Z.; Cserék: Papp; Rajnay; Andorka; Munkácsi; Fritz B.; Kertész

Veszprém: Kasza; Bényi; Tar; Hazuga; Szabadfi; Cserék: Sárdi; Pálfi; Finta; Bakay; Vas; Marosvölgyi; Weisz

Góllövők: Finta (16’); Pálfi (35’); illetve: Öreglaki (3’; 12’)

A mérkőzés kezdetére szépszámú nézőközönség gyűlt össze, hogy így segítsék a hazai csapatot. Nekünk egyértelmű célunk volt, elhozni a három pontot Veszprémből.

Az első félidőben tökéletesen megvalósítottuk azt amit elterveztünk, és ez kivételesen eredményben is megmutatkozott. Egyetlen szépség hiba volt, hogy nem 2-1-re kellett volna vezessünk, hanem 6-1-re. Sajnos rengeteg kidolgozott helyzetből csak a kapufáig jutottunk el. Így csak szerény egy gólos előnnyel vonulhattunk a félidőben az öltözőbe.

A második játékrész ott folytatódott ahol az első abbamaradt, annyi változással, hogy az ellenfél igen szerencsés találatára már képtelenek voltunk válaszolni. Ezzel tovább nőt azon mérkőzéseink száma, ahol a nagyobb játéktudásunkat nem tudjuk érvényesíteni az egészen elképesztő helyzet kihasználásunk miatt. A döntetlen a hazai csapatnak elfogadható, nekünk katasztrofális végeredmény. 

Csernai Gábor: Sajnos ilyen helyzet kihasználással nem tudunk eredményesek enni, addig amíg mi 10 helyzetből nem rúgunk be egyet sem, ellenfelünk helyzet nélkül talál két gólt. Ezen a lehető leggyorsabban változtatnunk kell.