Mérkőzés beszámolója


2012-11-26 20:15 (12. forduló)
MAFC BME Docler Akadémia Colorspectrum Aramis 0 - 6

MAFC BME Futsal Docler Akadémia 0-6 (0-1) Colorspectrum Aramis

BME DA: dr. Varró; Csernai; Öreglaki; Sivák; Szabó Z.; Cserék: Papp; Rajnay; Andorka; Kertész; Fazekas B.; Hudák; Bártfai

Aramis : Sikur; Németh; Frank; Sámson; Csopaki; Cserék: Da Silva; Birinyi; Dávis; Korozmán; Sajbán; Tóth Sz.; Tyukász

Góllövők: Csopaki (3’; 28’); Da Silva (24’); Sikur (37’); Németh (39’; 40’).

Hétfő este a Colorspectrum Aramis csapatát fogadtuk. A lelátót megint megtöltötték lelkes

szurkolóink, akik között feltűnt egy ismert arc is, hiszen vendégül láttuk Henk ten Cate-t, a Barcelona FC valamint a Chelsea egykori edzőjét. A meccs jó iramban kezdődött, azonban az ellenfél hamar, már a 3. percben megszerezte a vezetést. Ezután az első félidőben több gól nem is született, kiegyenlített volt a játék, ami bizakodásra adott okot.

A második félidő sajnos nem úgy sikerült, ahogy reméltük, a 24. és 28. percben is betaláltak a

kapunkba, így 10 perccel a vége előtt már 3 gólos hátrányba voltunk. Az utolsó 9 percben kijöttünk és 5-en támadtunk, aminek viszont megvan a hátulütője is… A végjátékban még 3 gólt kaptunk, mindegyiket üres kapura.

 

Kőrösi Zoltán (MAFC BME DA): Nagyon készültünk erre a mérkőzésre, összeszámolva nyolc  olyan játékos van a csapatban, akik életük egy bizonyos részét az Aramisban töltötték. Nekünk mindenképpen egy  ’Újpest - FTC’ mérkőzés volt, - ha lehet ezt így mondani. Szerettünk volna szép eredményt, mert az elmúlt fél év az gyengén sikeredett, szerettünk volna a vezetőségnek is bizonyítani, ami sajnos ismételten nem sikerült. Ilyen arányú vereséggel is egyet kell, hogy értsünk, bár az első félidő alapján lehetett volna lényegesen szorosabb eredmény is. Sajnálom, hogy ekkora vereséget szenvedtünk, az ellenfélnek meg sok sikert kívánok. 

 Németh Péter (Aramis):  Az elmúlt hetek nem sikerült meccsei után az egész csapat szomjazta már a sikert. Az elején   - talán pont ezért - nyomottabb volt egy kicsit a társaság, bátortalanabbul játszottunk, nem volt kellő önbizalmunk. A mérkőzés előrehaladtával és főleg a második félidőben ez átfordult, koncentráltan játszottunk. Mindenkiben volt tűz, mindenki nagyon akart, ez látszódott a csapaton és remélem, ez hosszabbtávon beindítja a gépezetet. Ilyen lelkes mérkőzésekkel és eredményekkel szeretnénk folytatni.