Mérkőzés beszámolója


2012-11-19 20:15 (11. forduló)
MAFC BME Docler Akadémia Haladás VSE 3 - 6

MAFC BME Futsal Docler Akadémia 3-6 (0-1) Haladás VSE 

BME DA: Gremsperger; Csernai; Öreglaki; Sivák; Szabó Z.; Cserék: Papp; Rajnay; Andorka; Kertész; Munkácsi; Fazekas B.

 Haladás : Németh K.; Kottán; Bagó; Jáger; Németh P.; Cserék: Jurak; Halmos; Horváth P.; Bánfalvi; Joó; Czeglédi; Koronczai 

Góllövők: Sivák (26’; 36’); Szabó Z. (40’); illetve: Kottán (12’; 23’); Halmos (24’); Bagó (26’; 31’); Joó (27’)

 

A mérkőzés jó iramban kezdődött; főleg az ellenfél birtokolta a labdát, de nekünk volt először nagyobb helyzetünk, két perccel a kezdés után Öreglaki Norbert a kapuson már átjutott, de kiszorult helyzetéből már nem sikerült gólt szereznie.
A félidő elején nagy helyzetek nem voltak, azonban a tempó továbbra sem csökkent.
A tízedik percben kiállították Munkácsi Richárdot, és így emberhátrányba kerültünk. Ezt sajnos ki is használta az ellenfél, megszerezték a vezetést. Ezután meg inkább felélénkült a játék,  mind a két oldalon voltak nagy helyzetek., de gól már ebben a játékrészben nem született.

A második félidőt mi kezdtük jobban, másfél perc alatt volt négy nagy helyzetünk, de ezekből nem sikerült egyenlíteni, sőt az ellenfél sikerült megszerezte a második gólját, majd fél perccel később a harmadikat és nem sokkal később a negyediket is.
Ekkor kijöttünk vészkapussal, ami jó döntésnek bizonyult, hiszen már az első támadásnál tudtunk szépíteni Sivák Péter révén, azonban sajnos a 27. perben kijátszottak minket és tovább növelték előnyüket.
Továbbra is kint maradtunk, először megint az ellenfél szerezett gólt, de 4 perccel a vége előtt Csernai Gábor lövése pattant meg szerencsésen Sivák Péteren, és így megszereztük második, majd fél perccel a vége előtt Szabó Zoltán révén a harmadik gólunkat is. Így a végeredmény 3-6 lett.

Csernai Gábor: Elképesztő görcsösen játszottunk, ez érződött a helyzet kihasználásunkon. Míg nekünk rengeteg helyzetből nem sikerült egyet sem belőni, addig az ellenfelünk a semmiből is gólt szerzett. A vészkapusos játék pedig még nagyobb koncentrációt igényelne, mi 2 gólt kaptunk belőle, ez beszédes. Így mérkőzésről mérkőzésre nehezebb helyzetbe kerülünk.