Mérkőzés beszámolója


2012-10-22 18:30 (6. forduló)
Rába ETO MAFC BME Docler Akadémia 8 - 0

ETO Futsal Club 3-0 (8-0) BME Futsal Docler Akadémia

ETO: Balazs Z.; Szeghy; Lodi; Rocha; Santos; Cserék: Al-Ioani; Harnisch; Droth; Rodrigues; Garrido; Horvath; Matkovics 

BME DA: Varro; Oreglaki; Civak; Rajnay; Fazekas B.; Cserék: Kertesz; Munkacsi; Andorka; Hudak; Varga Zs.; Gremsperger 

Góllövők: Droth (6’; 7’; 29’; 29’; 38’); Santos (9’; 20’); Rocha (39’);

 

A bajnokág messze legerősebb csapatának az otthonába látogattunk a 6.fordulóból elhalasztott mérkőzésre. A győri csapat a mérkőzés előtti napokba a bajnokok ligája küzdelmeken vett részt, és elképesztően sikeresen szerepeltek, mert vereség nélkül két döntetlen és egy győzelemmel zártak. Tulajdonképpen kijelenthetjük, hogy Európa egyik elit csapata lett a Győr. Mi több sebből vérezve két beteg és két sérült játékosunkat mellőzve, érkeztünk az összecsapásra.

Az első félidőben kiderült, hogy a győri csapat szeretné minél gyorsabban eldönteni a mérkőzést, sorra dolgozták ki a helyzeteket és teljesen megérdemelten
vezettek a félidőben 4:0-ra. A második játékészre már mi is felébredtünk, és egy nyílt sisakos játékban teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk az elmúlt két év bajnokának. A végeredmény kicsit túlzó, köszönhetően azoknak a 10métereseknek amint a bírok megítéltek a győri csapatnak.

 

Csernai Gábor: Gratulálok a Győrnek a BL-ben nyújtott teljesítményükért. Mi egy kicsit megszeppenve kezdtük a mérkőzést, mondjuk nehéz is elhitetni a fiatal egyetemistákkal, hogy van keresni valójuk azok ellen is akik már sokat elértek ebben a játékban.