Mérkőzés beszámolója


2011-01-24 18:30 (14. forduló)
MAFC BME DA FTC II 6x6 Taxi 5 - 5

BME Docler Akadémia - Ferencváros 5:5

Gólszerzők BME részről: Fritz Attila, Baki Balázs, Bakos Áron, Máthé András, Csernai Gábor

Szinte teltházas mérkőzésen súlyos védekezési hibákból (egyéni és csapat) több gólt is oda ajándékoztunk fiatal és olykor szép támadásokat vezető ellenfelünknek. A teltházas jó hangulat egy nagyon magas szinvonalú mérkőzést eredményezett elég nagy irammal. A mérkőzés elején 2 góllal is elhúztunk, amit sajnos számos kimaradt, szinte 100%-os ziccer követett. És ahogy az lenni szokott megbosszúlta önmagát: a fradi egalizált. A bírók a mai napon úgy gondolták, hogy csak az a fault amikor a játékos vérzik. Persze lehet mondani, hogy a foci nem kisasszony sport meg lehet menni sakkozni, de ezen az estén az 5-ik faultunk után csak minden 10iket fújták le. Így sikerült 2 kisbüntetőt lőnük.

Igazából a 3 pont sorsát mi magunknak kellett volna eldönteni már a mérkőzés elején, illetve 5:4-es állásnál, mikor 3an vittük kapusra a labdát és valahogy a meg nem értés miatt elpuskáztuk a lehetőséget. Minusz 20 szál haj fejenként.

A mérkőzésből 20 másodperc volt vissza mikor a fradi egalizált egy távoli lövéssel. Ismét bosszantó dolog, amiből tanulni és okulni kell!

Ennyi gólt nem lehet kapni és nem szabad kihagyni a helyzeteket. Vagyis de, csak akkor ez lesz a vége, hogy 2 pontot oda adunk, az amúgy sokat fejlődő és remek hozzá állású fiatal ellenfelünknek!