Mérkőzés beszámolója


2012-10-12 19:00 (7. forduló)
Rubeola FC MAFC BME Docler Akadémia 6 - 5

Rubeola FC 6-5 (2-2) BME Futsal Docler Akadémia

Rubeola: Lakos; Toser; Tihanyi; Horvath B.; Varga Cs.; Cserék: Tvaruska; Horvath G; Simon; Hisszu; Ersek;  Fulep; Smelo

BME DA: Varro; Csernai; Oreglaki; Sivak; Rajnay; Cserék: Szabo Z.; Munkacsi; Andorka; Bartfai; Kertesz; Gremsperger

Góllövők: Simon P. (9’; 30’; 36’); Ersek  (11’); Varga Cs. (21’); Hosszu (37’); illetve: Sivak (2’; 37’); Kertesz (18’); 27’); Rajnay (25’)

 

A 6. forduló után közvetlenül előttünk állt a Rubeola csapata, így természetesen a cél a megelőzésük volt, amihez csakis a győzelem lett volna elég.

A meccs számunkra kezdődött jól, Sivák Péter már a második percben megszerezte a vezetést, igaz az előny nem tartott sokáig, ugyanis 5 perccel később Simon Péter találatával egyenlített a Rubeola. És ez meghozta a támadó kedvüket, így a 11 percben átvették a vezetést Érsek Róbert révén, de ezzel még nem volt vége a félidőnek, 2 perccel a vége előtt Kertész Gergő szerzett gólt, és ezzel beállította a félidő eredményét.

A második játékrész azonban a Rubeolának kezdődött jobban, már a 21. percben megszerezte a vezetést Varga Csaba. Azonban a játékvezető először a Lakos Zsoltot, majd nem egészen egy perc múlva Tvaruska Attilát állította ki az ellenfél csapatától, így egy ideig emberelőnyben játszhattunk, ami meg is hozta a várt eredményt: Rajnay Gábor a 25. percben találta el a csömöriek hálóját, majd Kertész Gergő megszerezte a második találatát a 27. percben, és ezzel együtt átvettük a vezetést.

Azonban sajnos ezzel még nem lett vége, a 30. percben Simon Péter rúgta az egyenlítő gólt, aztán 6 perccel később ugyancsak Neki sikerült megszerezni a vezetést kis büntetőből, ugyanis összegyűlt az 5 faultunk. Ekkor még sikerült egyenlítenünk Sivák Péter révén, azonban a második büntetőt is érvényesítette Hosszú Ádám, és így beállította a végeredményt. Ezután rúghattak még két büntetőt, de az sikeresen hárította kapusunk, így az eredmény maradt 6-5.