Mérkőzés beszámolója


2012-10-29 20:15 (8. forduló)
MAFC BME Docler Akadémia MVFC Sportszervező Kft. 3 - 4

BME Futsal Docler Akadémia 3-4 (2-1) MVFC Sportszervező Kft.

MVFC:  Tihanyi; Trencsenyi; Lovas; Rabl; Szecsi; Cserék: Szabo P.; Nagy I.; Gal; Siska; Vierda; Pallai; Mezei
BME DA: Varro; Oreglaki; Sivak; Munkacsi; Kertesz; Cserék: Gremsperger; Csernai; Szabo Z.; Rajnay; Andorka; Kadar

Góllövők: Szabo Z. (12’); Oreglaki (19’); Andorka (36’); illetve: Szecsi (16’); Nagy I. (25’); Trencsenyi (37’; 38’)

Bár az utolsó néhány meccsünk nem sikerült, úgy ahogy terveztük, de reméltük, hogy azért sikerül meglepetést szereznünk a Berettyó ellen. A vezető gólt Szabó Zoltán szerezte meg, de sajnos az MVFC hamar egyenlített Szécsi Barna révén. A szünetre mi mehettünk előnnyel, mert Öreglaki Norbert volt eredményes a 19 percben.

Fordulás után a Berettyóiak kisebb mezőnyfölényben játszottak, amit sikerült gólra váltani, így ismét döntetlen volt az állás. Több helyzet is adódott a továbbiakban mind a két fél számára, de nem sikerült gólra váltani, volt, hogy csak szabálytalansággal tudtak megállítani minket az ellenfél védői. Öt perccel a vég előtt megszakadt a sikertelen sorozat, és Andorka Kristóf megszerezte a BME DA harmadik gólját.Bár az utolsó néhány meccsünk nem sikerült, úgy ahogy terveztük, de reméltük, hogy azért sikerül meglepetést szereznünk a Berettyó ellen. A vezető gólt Szabó Zoltán szerezte meg, de sajnos az MVFC hamar egyenlített Szécsi Barna révén. A szünetre mi mehettünk előnnyel, mert Öreglaki Norbert volt eredményes a 19 percben.

Már nem sok volt hátra, így a vendégek vészkapus játékra váltottak, ami ellen nem sikerült jól a védekezésünk, túlságosan kimentünk rájuk, ami nem megengedhető egy ilyen erős csapat ellen, így nem sokat váratott magára az egyenlítés, Trencsényi volt jó helyen. Ezek után is tovább játszották az 5-4-t, amiből ismét Trenyó talált be, megfordítva ezzel az állást.

Ezután a mi is megpróbáltunk vészkapussal játszani, de ez nem hozta a várt eredményt, nem sikerült az egyenlítés, így végül a Berettyóújfalu nagy küzdelemben megszerezte a 3 pontot.

Öreglaki Norbert: - Meglepetést szerettünk volna szerezni, amitől úgy gondolom, hogy a játék képe alapján nem álltunk messze. Sajnos akkor vétettünk nagy hibákat, amikor már nehéz egy ilyen meccsen talpra állni és ezt a Berettyóújfalu ki is használta. A mérkőzés pozitívuma, hogy a hozzáállás és a küzdeni akarás bizakodásra adhat okot.

Trencsényi János: - Tudtuk hogy nehéz meccs lesz, de azt azért nem gondoltam, hogy ennyire. Sajnos csak meddő mezőnyfölényünk volt, egész mérkőzésen mi futottunk az eredmény után. Sok hiba csúszott a játékunkba, pontatlan átadások és nagyon sok öncélú megoldás. Nem voltunk csapat. A győzelmet az 5 a 4-es játékunknak köszönhetjük, 1 perc alatt sikerült megfordítanunk az állást. Tanulnunk kell a hibáinkból, mert lehet a következő mérkőzésre ez a teljesítmény már nem lesz elegendő...