Mérkőzés beszámolója


2011-03-21 21:00 (19. forduló)
Győri ETO MAFC BME DA 2 - 4

Csapatunk kissé döcögős játékkal , de sikeresen vette a győri akadályt is . Idegenben szerzett 3 pontunkkal már a 4. helyet foglaljuk el a táblázaton.

A mérkőzés ismét a szokásos rendben kezdődött, mint az jellemző volt ránk tavaszi idegenbeli meccseinken még ha ez csak a 3-ik (Vasas, Vác és Győr) is volt. Tehát ismét mi szereztük meg a vezetést egy magabiztos kezdés után majd az ellenfél egyenlített.  Sőt, továbbmegyek ismét (mint eddig mindegyik utazós meccsünkön) mi szereztük meg a második gólt, amit az ellenfél kiegyenlített. Az egyetlen különbség, hogy most Győr csapata csak a második félidő elején egyenlítette ki 2:1-es félidei előnyünket. A második félidőben sérülés miatt Csernai Gábor kiesése nem volt ép a legjobb előjel, de vezetőedzőnk így a padról segíthette a csapatot hasznos tanácsaival és a cserék koordinálásával.

Így is meg lett az eredménye: 2 gól az ellenfél kapujában, kialakítva a 4:2-es, győriek számára még így is kellemesnek mondható eredményt. Mondom ezt minden őszinteséggel, hiszen nem mehetünk el amelett a tény mellett, hogy a Győriek kapusa, Matkovics Gábor szenzációsan védett. Plusz, ahogy a jó kapus esetén lenni szokott, szerencséje is volt bőven, hogy kb még 5 ziccert (100%-os) pedig nemes egyszerűséggel a kapu mellé gurítottunk, emeltünk, lőttünk. Összeségében jó FUTSAL mérkőzés volt remek kapusteljesítményekkel és sok, mezőnyben kialakult párharcokkal, lábmunkával megspécizve.

Góllövőink sorrendben: Csernai Gábor, Czefernek Zsolt, Baki Balázs, Munkácsi Richárd.